قطب علمی سامانههای هوافضایی، دانشگاه صنعتی شریف
قطب علمی سامانه های هوافضایی یکی از نهادهای متخصص و تراز اول کشور در طراحی و ساخت سامانه های هوافضایی است که با تلاشها و پیگیریهای فراوان گروهی از اساتید دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۸۸ تأسیس و پا به عرصه وجود نهاد.
نخستین همایش و نمایشگاه تخصصی فناوریهای نوین سنجش از دور، نقشهبرداری و تصویربرداری هوایی
نخستین همایش و نمایشگاه تخصصی فناوریهای نوین سنجش از دور، نقشهبرداری و تصویربرداری هوایی، در تاریخ 14 و 15 آبان 1392 در سالن جابربن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود. برای آگاهی بیشتر میتوانید به تارنمای www.aerialmapping.ir مراجعه نمایید.
.
مدلسازی و شبیهسازی دینامیک وسایل هوافضایی
نویسنده: پیتر اچ زیبفل
برگردان: دکتر فریبرز ثقفی، مهندس محمد فتحی
ناشر: موسسه انتشارات علمی دانشگاه صنعتی شریف
قطع: وزیری
نخستین کنفرانس ملی آیرودینامیک و هیدرودینامیک
سازمان صنایع هوایی (پژوهشکده سازمان) و دانشکده هوافضای دانشگاه صنعتی شریف در نظر دارد اولین کنفرانس ملی آیرودینامیک و هیدرودینامیک را در نیمه دوم مهر ماه سال 1391 با مشارکت بخشهای مختلف هوایی و فضایی، دریایی و دانشگاهها برگزار نماید.
پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف
پژوهشکده شهید رضایی در سال 1378 بنیاد گذاشته شد. انجام فعالیتهای پژوهشی و صنعتی جهت بینیاز ساختن کشور در زمینههای گوناگون و کمک به برقراری ارتباط درست میان صنعت و دانشگاه و آماده کردن نیروهای تحصیلکرده جوان برای ورود به محیط کار، از جمله ماموریتهای این پژوهشکده میباشد.
سومین دوره مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین
دومين دوره مسابقه طراحي و ساخت هواپيماهاي بدون سرنشين همانند دورههای پیشین برگزار میشود. مهلت نامنویسی در این مسابقات 30 اردیبهشت تا 10 خرداد 1391 میباشد. پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شريف، ستاد هوافضا و سازمان صنایی هوایی از برگزارکنندگان این مسابقه هستند.
سومین دورهی مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین
سومین دوره مسابقه طراحي و ساخت هواپیمای بدون سرنشین همانند دورههای پیشین برگزار میشود. مهلت نامنویسی در این مسابقه از 30 اردیبهشت تا 10 خرداد میباشد. پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شريف، ستاد هوافضا و سازمان صنایی هوایی از برگزارکنندگان این مسابقه هستند. برای آگاهی بیشتر میتوانید به وبگاه این مسابقات (www.iudc.ir) مراجعه کنید.
برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی هوافضا
واحد آموزش قطب علمی سامانه های هوافضایی جهت تحقق اهداف کلی قطب علمی در راستای توسعهی آموزش علوم و فنون هوافضایی و توسعهی دانش روز هوافضا در جامعهی صنعتی کشور، اقدام به برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی به کمک اساتید برجستهی داخل کشور نموده است.
برای اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی قطب علمی سامانه های هوافضایی به نشانی www.ceas.ir مراجعه نمایید.
نخستین کنفرانس تخمین و تمدید عمر سازههای هوایی و صنعتی پیر و فرسوده
نخستین کنفرانس تخمین و تمدید عمر سازههای هوایی و صنعتی پیر و فرسوده به همت دانشگاه صنعتی شریف در تیر ماه ۱۳۹۰ برگزار میشود.
دکتر نیما اسدیان
درجهی علمی: استادیار
دانشگاه: صنعتی شریف
زمینههای پژوهشی: دینامیک و کنترل وسایل هوافضایی؛ طراحی و تحلیل ماموریت فضایی؛ طراحی سیستم ماهواره؛ بهینهسازی کاربردی؛ آیروالاستیسیته و دینامیک سازهای؛ تحلیل سیستمهای اتفاقی عیرخطی